Martin :’Ik was niet zeker aan de start’

Tony Martin loste alle verwachtingen in, maar toch was hij op voorhand niet zeker van de overwinning. Lees hier de reactie van de wereldkampioen tijdrijden.

“Iedereen had deze overwinning verwacht, maar ik was helemaal niet zeker”, opende Tony Martin de persconferentie. “Ik had dit jaar nog geen tijdrit gewonnen en dat begon toch wat te knagen. Deze overwinning is belangrijk voor mij en voor het team. Dit is een mooie zege voor Omega Pharma – Quick-Step in eigen land. Al is het een Duitser die wint (lach). Het is wel grappig dat twee Duitsers alle ritten winnen in de Ronde van België voor twee Belgische ploegen”, aldus Martin.

Martin is nu ook topfavoriet voor de eindzege in deze Bank van De Post Ronde van België. “Het zal morgen zeker niet makkelijk worden. Ik verwacht heel wat tegenstand van Rabobank, BMC en voornamelijk van Lieuwe Westra. Gelukkig beschik ik wel over een uitstekende ploeg. Het is aan de ploeg om morgen de wedstrijd te controleren.”


Deel dit bericht

Lees ook

Volgende editie van 12 tot 16 juni 2024

De volgende editie van de Baloise Belgium Tour zal plaatsvinden van woensdag 12 tot en met zondag 16 juni 2024. Het rittenschema zal later bekendgemaakt